Új Szűrővizsgálat a Vitalea Egészségügyi Központban:
A ColonAIq Teszt vérmintából

A Vitalea Egészségügyi Központban már elérhető a ColonAIq teszt, egy forradalmian új, véralapú vastagbélrák-szűrő vizsgálat. Ez a vizsgálat lehetővé teszi a korai stádiumú vastagbélrák felismerését, csupán egy egyszerű vérvétellel.

Mi az a ColonAIq teszt?

A ColonAIq egy multigén-metilációs teszt, amely a vastag- és végbélrák kialakulásával összefüggő genetikai változásokat vizsgálja. A teszt a DNS-metiláció kóros mintázatait azonosítja, amelyek a rákos sejtekben eltérnek az egészséges sejtekben megtalálhatóktól. Az érzékenység és a specificitás magas szintje révén a teszt képes nagy hatékonysággal azonosítani a daganatos elváltozásokat még a tünetek megjelenése előtt.

Hogyan zajlik a vizsgálat?

A vizsgálathoz mindössze egy vérmintára van szükség, amelyet a központunkban kényelmes körülmények között veszünk le. A mintavétel gyors és fájdalommentes, előkészületeket nem igényel. Az eredmények kiértékelése körülbelül 15 munkanapot vesz igénybe, amely után részletes tájékoztatást nyújtunk a leletekről.

inzulin rezisztencia

Miért fontos ez a teszt?

A vastagbélrák Magyarországon a második leggyakoribb halálozási ok. Korai felismeréssel a betegség kiválóan kezelhető, és a súlyosabb szövődmények elkerülhetők. A ColonAIq teszt lehetőséget biztosít arra, hogy a betegek időben értesüljenek a potenciális kockázatokról, és szükség esetén időben megkezdhessék a kezelést.

Ki vehet részt a vizsgálaton?

A teszt minden olyan személy számára ajánlott, aki megelőző jelleggel szeretné ellenőrizni vastagbélrák kockázatát, különösen azoknak, akik nehezen viselik a hagyományos kolonoszkópiás vizsgálatot, vagy akiknek családtörténetében előfordult vastagbélrák.

A Vitalea Egészségügyi Központ elkötelezett amellett, hogy pácienseinek a legmodernebb orvostechnológiai megoldásokat nyújtsa. Várjuk kedves pácienseinket, hogy vegyék igénybe ezt a biztonságos és hatékony szűrővizsgálatot.

Vitalea Egészségügyi Központ

Vitalea
ColonAIq Teszt vérmintából 60.000 Ft

*az ár a mintavétel díját tartalmazza

Bejelentkezés ColonAIq vizsgálatra:
0620/414-30-31